Om oss


Vi heter Johan och Carin och tillsammans med våra två söner, Bastian och Oliver är vi en familj på 4a med stort hundintresse som bor på Färingsö i Ekerö kommun. Vi har levt med rasen staffordshire bull terrier sen 2005 och har i dagsläget tre tjejjer boende hemma. Vi hade vår första kull  2007. Vi har från start varit engagerade i Svenska staffordshire bullterrierklubben. Där har Johan varit allt från pr-ansvarig, suppleant, ordinarie ledamot och suttit som ordförande i 5 år. Johan har också varit både ordinarie ledamot i Svenska Terrierklubben och ordföranden för densamma.
Vi har importerat hundar från England, Usa, Norge och Slovakien.


Vi vill precis som alla andra föda upp friska och sunda hundar ;) och det försöker vi göra genom hård selektering av våra avelsdjur. 
Vårat intresse är att ställa ut, avla och ha en trevlig promenad/träningskompis. Du behöver inte ha samma intresse som oss för att köpa valp av oss.
Vi uppskattar om du har samma intresse för staffordshire bull terriers hälsa som vi, och att du planerar att hälsotesta din valp. Vi vill också att du kommer vara aktiv med din hund.
Vi vill helst bli kontaktade via telefon.

Johan: 0707412474
Carin:0704904942